Gasztropillangó

Fehérboros sajtleves

Hideg estékre egy karakteres, lágy meleg leves. Lehet variálni különböző sajtokkal, így mindig kicsit más ízvilágot kaphatunk. Egy laza borozgatós estéhez tökéletes választás. Legutóbb barátnőimnek készítettem el, akik egyöntetűen imádták.  Biztos, hogy nem utoljára csináltam ezt a levest. 🙂 Íme a recept: Hozzávalók 4 személyre: 30 g vaj 30 g liszt 125 ml  fehérbor (pl: […] Tovább

Gombás kifli

Gyorsan kész van és gyorsan el is fogy! 🙂 A leveles tésztás kifli mindig jó választás, sokféleképp variálható és bolti, előre kinyújtott tésztával pofon egyszerű megcsinálni. Lehet édes kifli ha lekvárt vagy nutellát töltünk bele, vagy lehet sós sajtos töltelékkel, sonkással, vagy amilyet csak el tudunk képzelni. Most volt otthon egy kis gombám, ezért csináltam […] Tovább

Rozmaringos csirkecomb barackkal és szőlővel

Ez a fogás nagy sikert aratott nálunk! 🙂 Mautner Zsófi receptje alapján készítettem el vasárnap ebédre. Én nagyobb mennyiséget csináltam, a hozzávalók mennyiségét arányosan növeltem. Ideális választás, mivel most van a szőlő és a barack szezonja, így viszonylag olcsón juthatunk a hozzávalókhoz. Kifejezetten szeretem azokat az ételeket amik borral készülnek, így ez is nagyon ízlett! […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!