Gasztropillangó

Tonhalkrém a'la Dorci

Régi kedvencem a tonhalkrém. Ha szendvicskrémről van szó, keresve sem találhatnánk olyat, amit ennél egyszerűbb elkészíteni. Én személy szerint bármikor és bármennyit meg tudok belőle enni finom pirítósra kenve. A legjobb, hogy a tonhal kiváló proteinforrás. Nélkülözhetetlen ásványi anyagokat tartalmaz, szelént, magnéziumot,  B3-, B6-, B1- vitaminokat, omega-3  zsírsavat.  Érdemes tehát minél többször fogyasztani belőle! Hozzávalók  […] Tovább

Padlizsánkrém a'la Dorci

Imádom a padlizsánkrémet! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül! 🙂 Ez nálam tipikusan olyan krém, amit bárhogyan fűszerezek, mindig nagyon ízlik! Még akkor is, ha túl sok fokhagymát teszek bele.  A padlizsán ugyanis nagyon felerősíti a fokhagyma ízét, így nem árt csínján bánni vele! A következő recept alapján készült padlizsánkrém pillanatok alatt elfogyott, így  éppenhogy le […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!