Gasztropillangó

Padlizsános-gombás penne

Hazaérve fáradtan valami laktató és gyorsan elkészíthető vacsorára vágyik az ember. Ilyenkor jöhet az aduász: tészta valamilyen szósszal/raguval. Ha már unjuk a bolognait és a carbonarat ideje kipróbálni valami újat is. Például egy finom padlizsános-gombás pennét ami nagyon hamar elkészül.   Hozzávalók (kb. 4 főre) 1-2 evőkanál olívaolaj 10-15 dkg sajtkrém 1 csomag pennetészta 2 […] Tovább

Padlizsánkrém a'la Dorci

Imádom a padlizsánkrémet! Gondolom ezzel nem vagyok egyedül! 🙂 Ez nálam tipikusan olyan krém, amit bárhogyan fűszerezek, mindig nagyon ízlik! Még akkor is, ha túl sok fokhagymát teszek bele.  A padlizsán ugyanis nagyon felerősíti a fokhagyma ízét, így nem árt csínján bánni vele! A következő recept alapján készült padlizsánkrém pillanatok alatt elfogyott, így  éppenhogy le […] Tovább

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!